... Immosol huizen in spanje, tweede huis, villa, bungalow, nieuwbouw of appartement in Calpe, Altea, La Nucia en Albir ...     
  over ons   HOME   contact   diensten   links   belasting   costablanca   nieuws   sitemap   videos

villas costa blanca

bungalows spain

apartementen Costa Blanca

nieuwbouw projecten costablanca

plots, percelen costablanca

Altea is een voormalig vissersdorp met een prachtig oud centrum. Het hoog gelegen centrale plein wordt beheerst door de kerk. De kerk zelf stamt nog uit de tijd van de moren. De in Byzantijnse stijl uitgevoerde koepel van de kerk, met zijn blauwe en witte geometrische tegelmotieven, is één van de symbolen van de Costa Blanca. Altea ligt op een heuvel en op de top ervan prijkt de met witte mozaďeksteentjes bezette parochiekerk. De fraaie stadskern met zijn dicht opeen gebouwde huizen is wat Altea zo charmant maakt. Dit kleine stadje is bekend geworden door zijn kunstenaars uit heel Spanje en biedt een groot aantal exposities en galeries. Altea heeft ook een van Spanjes beste podia voor uitvoerende kunsten en meer recent heeft de Universiteit van Alicante er een kunstacademie geopend. Bezoekers vinden in Altea een verscheidenheid aan restaurants en bars aan de lange boulevard aan zee en ook in het grote voetgangersgebied van Altea.

DE ECHTE SPAANSE LEVENSSTIJL BEGINT BIJ VILLAS-ALTEA.NL
Onze ervaren makelaarskantoren bieden u een selectief en uitgebreid aanbod van topobjecten in de regio van Altea, het centrum en de populairste streek van de Costa Blanca. Dankzij onze jarenlange ervaring in de regionale onroerend goed markt in Altea, Altea la Vieja, Alfaz del Pi en La Nucia, zijn wij in staat de allerbeste objecten in de juiste prijs-kwaliteitsverhouding aan u te kunnen aanbieden. Van bestaand onroerend goed (resale) tot nieuwbouw villas, van luxe strandappartementen tot een typisch Spaanse fínca, U kunt erop vertrouwen dat Villas Altea in iedere prijsklasse dat topobject heeft waarvan U zult kunnen genieten.
Villas Altea - uw adres voor uw tweede huis of permante bewoning aan het mooiste plekje aan de Costa Blanca!

HUIS VAN DE MAAND :

Villa in Altea la Vieja
 
 
 
 ZOEKT U EEN HUIS NAAR UW WENSEN?

Waarom lang zoeken? Geef ons even een telefoontje en wij zoeken voor u het huis van uw persoonlijke wensen. Indien u uwdroomhuis huis niet op onze website kunt vinden laat het ons dan weten. Door ons enorme woningaanbod en uitgebreide contacten kunnen wij u elke villa, bungalow of appartement aan de gehele Costa Blanca presenteren en een bezichtiging op maat regelen!
Info: info@villas-altea.nl - tel: +31-46 458 6215 mobiel: +31 6 18683117

Ref : luxe-villa_188  -  € 590.000

Benidorm - Mooie Villa

Benidorm - Goed onderhouden villa met riant zicht over zee en bergen


..... Uw makelaar in spaans vastgoed .....

Inlichtingen: 046-458 6215
Mobile: 06-18683117
 info@immosol.nl