uw makelaar in spaans vastgoed, costablanca properties, Huis kopen costablanca, altea hils la nucia, altea la vella, polop, alcalali, jalon, denia, calpe, polop, muchamiel, gata de gorgos, benissa, benitachel, el portet, finestrat, jalon, lliber, els poblets, pedrueger, alfaz del pi, albir, la nucia en els poblets. woningen en huizen in spanje, Javea aan de costa blanca, moraira huren, buitenlandse makelaars, makelaars spanje, real estate spain, tweede huis spanje, property spain kopen, villa costa blanca, tweede huis kopen spanje, costa blanca wonen, huis zuid-spanje, villas costa blanca, Onroerend goed Costa Blanca, makelaars costa blanca, vacaciones en moraira, busot nieuwbouw mimosa, cumbre del sol, campello, altea hills, huizen in spanje aan de costa blanca, luxe villa's benidorm, bungalows, apartementen en percelen villa's costa blanca in altea. Wij bieden hierbij fiscaal, financieel en juridisch advies als ondersteuning bij het beslissingsproces in de aankoop en nazorg na de koop. Dit om voor onze klanten optimale condities bij de aan- of verkoop van uw droomvilla te realiseren. Vraag een bezichtiging aan
     ... Villas Altea - tweede huis, villa, bungalow, nieuwbouw, appartement in Alfaz del Pi, Altea la Vieja, La Nucia en Albir ...     
  over ons   HOME   contact   diensten   links   belasting   costablanca   nieuws   sitemap   videos

villas costa blanca

bungalows spain

apartementen Costa Blanca

nieuwbouw projecten costablanca

plots, percelen costablanca

SPANJE IN 2009 WEER EEN KOPERSMARKT!Van 1995 tot 2005 gingen de Spaanse vastgoedprijzen maar liefst 193% omhoog (bron: BNP Paribas). De laatste twee jaar is er een afkoeling aan de gang. In 2003 was de waardestijging nog 15,8%, in 2004 was dat 12,5% en dat zakte zo langzaam verder. De laatste cijfers van het Ministerie van Huisvesting van september 2007 geven een stijging van 5,3% over het hele jaar aan.
De reden van deze afname ligt in het bouwtempo van de laatste jaren. Er werd te veel gebouwd en de projectontwikkelaars zakken nu langzaam met hun prijzen om te concurreren met de resale markt.
Dat maakt dat Spanje in 2009 een kopersmarkt zal zijn. De verwachting is dat einde 2009 de prijzen weer zullen gaan stijgen.

130.000 families verlaten Nederland!

Zomaar even een opzienbarende opsomming van de actualiteit als het om emigratie gaat. Men krijgt steeds meer het gevoel dat Nederland echt gaat leeg lopen, zowel in zakelijk als particulier opzicht. Steeds meer rijkere Nederlanders willen het land massaal verlaten wat natuurlijk vooral te maken heeft met fiscale redenen.
Een emigratie van duizenden zogeheten welgestelden wordt in 2009 dan ook niet uitgesloten. De reden dat mensen zich gaan vestigen in Spanje ondermeer heeft zijn grondslag in pensioen, belastingen, goedkopere huizen, economie en andere oorzaken zoals het avontuur, het weer, de files, de ruimte en vernieuwing, de minder strakke regels en wetgeving, investeringskosten en de lagere kosten van levensonderhoud.
Onder de vertrekkende Nederlanders bevinden zich steeds meer starters, jong talent, werkzoekenden, ondernemers, twintigers tot en met vijftigers.

Een tweede huis in Spanje
Veel Europeanen hebben er al één

Spanje is de laatste jaren een erg aantrekkelijke locatie gebleken voor het aanschaffen van een tweede woning. Dat Spanje hiervoor ideaal blijkt komt met name door het klimaat, de cultuur en natuurlijk de mooie stranden. De grote kustlijn heeft bijgedragen aan de werving van bouwbedrijven die huizen bouwen om aan de specifieke wensen van buitenlandse kopers te voldoen.
Investeren in onroerend goed in Spanje is ook erg aantrekkelijk gebleken. Het afgelopen jaar is onroerend goed in Spanje met gemiddeld 17,5% in waarde toegenomen. De nieuwe wetgeving met betrekking tot verkoop en bouw van onroerend goed heeft het veiliger dan ooit gemaakt om in Spanje een woning aan te schaffen. Dit met name om twijfels van buitenlandse kopers weg te nemen.
Het aantal buitenlandse investeerders dat vakantiewoningen in Spanje kopen is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het aangename klimaat gecombineerd met het geweldige landschap, de fantastische cultuur en het lekkere eten heeft een grote variëteit aan personen aangetrokken om een tweede huis in Spanje te kopen. Lage rente, de grote groei op de Spaanse onroerend goed markt en een groeiende vraag naar huurwoningen in de toerisme industrie duiden aan dat het kopen van een woning in Spanje een waardevolle investering zal blijken gedurende de komende jaren.
Het specifieke gebied om te kopen hangt meestal af van de individuele smaak en benodigdheden van de koper. Indien de aanschaf primair voor investeringsdoeleinden is, dan dient men grondiger onderzoek te doen of een onroerend goed consulent aan te nemen.
Het is vaak moeilijk kiezen tussen een huis aan de kust en een huis in de kalmere, rustieke landinwaartse gebieden. De éérste, ook winstgevende optie, vraagt voor een grotere investering vooraf. Een huis op het platteland zal goedkoper zijn in aanschaf, maar zal echter moeilijker blijken te verhuren aan vakantieganger.
De procedure voor de verkoop van huizen in Spanje vereist dat de koper buitengewoon snel moet zijn betreffende het nemen van beslissingen en investeringen. Na het tekenen van contracten, de overdracht van eigendom en de betaling van kosten, bent u de trotse eigenaar van een mooi vakantiehuis. Met voldoende begeleiding van Spaanstalige advocaten en consulenten aangaande welvaartsbelasting en belastbaar inkomen hebben velen de stap al genomen een vakantiehuis in Spanje te kopen, en zijn nu huiseigenaar in het paradijs van de investeerders in onroerend goed.

HYPOTHEEKRENTE DUIKT OMLAAG!

Mensen die op het punt staan een huis te kopen hebben geluk: de hypotheekrente is aan het dalen. De laatste tijd heeft de een na de andere aanbieder de tarieven omlaag geschroefd voor de meeste hypotheekvormen. De oorzaak ervan is de wankelende Amerikaanse economie. Vrijwel alle hypotheekverstrekkers rekenen met een lagere rente dan een half jaar geleden. Bij de Postbank is het tarief voor een aflossingsvrije hypotheek met een looptijd van vijf jaar stapsgewijs verlaagd van 5,7 procent naar 5,1 procent. Bij bijvoorbeeld Aegon is een vergelijkbare trend gaande.

EMIGREREN NAAR SPANJE NOG STEEDS ONVERMINDERD POPULAIR !
Spanje is nog steeds onverminderd populair als emigratieland. Volgens de Emigratiemonitor februari 2009 kiest maar liefst 17% van alle Nederlanders die willen emigreren voor Spanje als nieuwe thuisland. Ondanks het vervagen van de landsgrenzen, blijft een goede voorbereiding cruciaal voor een succesvolle emigratie. Daarom organiseert Het Roer in september 2009 voor de 7de keer de Emigratiedag in De Rotonde te Geldermalsen. Dit is dé voorlichtingsbijeenkomst voor iedereen die wil emigreren naar Spanje.HUIS VAN DE MAAND:

ALBIR PERFECTE LOCATIE - MOOIE HOEKBUNGALOW  - Ref : MV1502  -  Nu € 231.000 !

Albir perfecte bungalow
 
 HUREN LANGE TERMIJN
Wij ontvangen regelmatig huuraanvragen voor enkele maanden of langer. Laat het ons even weten we verwijzen aanvragen gaarne voor u door.

Info: info@villas-altea.nl - tel: +31-46 458 6215 mobiel: +31 6 18683117


Ref : MT247 -  € 199.000
ALFAZ DEL PI - 3 SLAAPKAMERS

Alfaz del Pi - 3 Slaapkamers


Ref : MT225 -  € 312.000
ALFAZ DEL PI - 3 SLAAPKAMERS

Alfaz del Pi - 3 slaapkamers


Ref : MT232 -  € 199.000
ALFAZ DEL PI - 3 SLAAPKAMERS

Alfaz del Pi - 3 slaapkamers


Ref : MT424 -  € 189.000
ALFAZ DEL PI - 4 SLAAPKAMERS 

Alfaz del Pi - 4 slaapkamers 


Ref : MT443 -  € 189.000
ALFAZ DEL PI - 3 SLAAPKAMERS

Alfaz del Pi - 3 slaapkamers  


Ref : MT322 -  € 215.000
LA NUCIA - 3 SLAAPKAMERS

La Nucia - 3 slaapkamers


Ref : MV1381 -  € 2.750.000
Finestrat hotel commercieel uitbuitbaar

Finestrat - hotel commercieel uitbaatbaar 


Ref : DD0092  -Vanaf  € 336.000
Finestrat -LUXE VILLA

Balcon Finestrat - Vrijstaande villas met drie slaapkamers en zeezicht  


Ref : DD0047  -  € 650.000
Luxe villa in Finestrat

Finestrat - Bijzonder mooie villa in perfecte conditie  


Ref :  DD0049  -  € 489.000
Denia mooi huis

Finestrat - Prachtige ruime villa  


Ref : MV1161 -  € 625.000
Finestrat - Mooie Villa

Finestrat - Mooi huis met Benidorm skyline  


Ref : MT160 -  € 499.000
Altea - Halfvrijstaande mooie Villa

Finestrat - Prachtige traditionele Finca  


Ref :  DD0034  -  € 215.000
Finestrat mooi huis

Finestrat - Aantrekkelijk geprijsde vrijstaande villa dichtbij vele faciliteiten  


Ref : MV1492  -  € 790.000
Benidorm - Mooie Villa

Benidorm - Goed onderhouden villa met riant zicht over zee en bergen


Ref : MV1489  -  € 787.500
Benidorm - villa nabij Benidorma

Benidorm - Mooie villa op goede locatie  


Ref : MT702 -  € 185.000
BENIDORM 70

Nieuwbouw Benidorm  

Info: info@villas-altea.nl - tel: +31-46 458 6215 mobiel: +31 6 18683117